fooldalforumkapcsolatleirasletolt
Megjegyzés
  • Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
  • Megnézheti a fórumot, de csak a regisztrált felhasználók küldhetnek be hozzászólást.
Üdvözlet, Vendég
Bejelentkezés vagy Regisztráció.    Elfelejtettük a jelszót?
LeOldal: 1
TÉMAKÖR: Wing Upgrade
GForce
A fórum legalja
Hozzászólás: 346
graphgraph
felhasználó kilépve
Nem: Férfi Runes of Magic Hungary sleepyt@freemail.hu Hely: Székesfehérvár Születésnap: 03/06
Wing Upgrade 1 év, 5 hónapja Karma: 19
Sziasztok!

Tegnap vettem a karakteremnek szárnyat és nebula jewel-t a plusszoláshoz. Sikeresen fel is plusszoltam, de a szárnyon nem látszódnak a bónusz statok amik az upgrade-el kéne, hogy járjanak. Bár írtam a support-nak de én kíváncsi vagyok, hogy találkozott e valaki ezzel a jelenséggel.

Ha segíteni akarsz nekem, akkor katt ide: Köszönöm
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
ristu
Matuzsálem
Hozzászólás: 283
graphgraph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Nem: Férfi Hely: Pécs Születésnap: 06/04
Válasz: Wing Upgrade 1 év, 5 hónapja Karma: 6
Egyik klántársam is így járt és nem volt túl jó kedvű utána.
Nekem +1es a szárnyam és nekem viszont adja a bónuszt...még:)

Warrior 67/ Rouge 53/knight 50
Lords of the Blood
Druid 62/ Scout 47
Lords of the Blood
GForce
A fórum legalja
graphgraph
felhasználó kilépve
Nem: Férfi Runes of Magic Hungary sleepyt@freemail.hu Hely: Székesfehérvár Születésnap: 03/06
Válasz: Wing Upgrade 1 év, 5 hónapja Karma: 19
Nagyon remélem, hogy ez a karbantartással megszűnik... igaz csak +5ös lett de akkor is...

ristu
Matuzsálem
Hozzászólás: 283
graphgraph
Nem: Férfi Hely: Pécs Születésnap: 06/04
Válasz: Wing Upgrade 1 év, 5 hónapja Karma: 6
Szerintem ha már item shoppos cuccot veszel akkor elvárhattya az ember hogy amit vesz az jó és működik is.

Warrior 67/ Rouge 53/knight 50
Lords of the Blood
Druid 62/ Scout 47
Lords of the Blood
Bummmm
Champion of Runes of Magic Hungary
Hozzászólás: 53
graphgraph
Születésnap: 04/07
Válasz: Wing Upgrade 1 év, 5 hónapja Karma: 1
Nos, erről az Item shopos dologról csak annyit, hogy amíg 50 db Advanced Jewellel +3 fölé nem tudsz fölvinni egy itemet (mert konkrétan jártam úgy, hogy 50 után a +4ből +3 lett), addig ne várjunk semmit jót...

Macantacht- Knight62/Warrior61-Kerekasztal Guild main tank
GForce
A fórum legalja
graphgraph
felhasználó kilépve
De nekem már sikeresen fel van plusszolva... Amúgy szerintem az 50-es csomag az átveréses, azzal szerencsétlenkedtem én is. A sima 10-es packokkal nem szokott gondom lenni. 10ből általában a +4 meg szokott lenni.

Bummmm
Champion of Runes of Magic Hungary
Hozzászólás: 53
graphgraph
Születésnap: 04/07
Válasz: Wing Upgrade 1 év, 5 hónapja Karma: 1
Szerintem amikor 50es csomag van, lentebb veszik a success-rátát... Amikor ilyen akció van, akkor nagyon nem jó, de utána tűrhető... Azóta úgy csinálom, h megveszem, de később használom... De az az egy eset az elég durva volt akkor is :(

Macantacht- Knight62/Warrior61-Kerekasztal Guild main tank
GForce
A fórum legalja
graphgraph
felhasználó kilépve
A hibát még nem javították, pedig a hiv. fórumon aug. 14.én (tehát akkor amikor a szárny fejleszthetőséget behozták) már valaki felvetette ugyanezt a problémát. Én írtam a supportnak egy diplomatikus hangvételű ám igencsak becsmérlő levelet, amiben felhívtam a figyelmüket arra, hogy most nem a szokásos bugjelentés történik, hanem egy olyan feature nem működik amiért fizettem.

Ezt kaptam válaszul:

Greetings,

Thank you for emailing Frogster European Customer Care department.

We will investigate the matter further and forward it to the developers.

If we need any further information from you regarding your issue, we will contact you again.

Sincerely,

Most fogalmazom azt a levelet ami nem lesz rövid és bár tudom, hogy le se szarják meg fogok pöckölni egy olyan szálat amire nem számítanak. A német fogyasztóvédelmi hatóság (aminek már online szakosztálya is van) elég komoly és véreskezű, a magyar fogyasztóvédelem eljárásai picsák ahhoz képest. Sajnos régebben volt hozzájuk szerencsém és nem nagyon adnak sanszot. Nem fenyegetőzni fogok, de mégsem látványról vagy apróságról van szó, hanem arról, hogy amiért én fizettem az nem működik ezért maga a szolgáltatásnak nincs értelme ergo kidobott pénz. A továbbiakban is írom majd, hogy mire jutottam...

tequila111
Friss fórumozó
Hozzászólás: 18
graphgraph
Válasz: Wing Upgrade 1 év, 5 hónapja Karma: 0
Van több fajta szárny . Nem lehetséges,hogy a tiéd nem ad bónuszt ? ( Vagy nem olyat ad ) ? Azért kérdem,mert klánon belül is volt ilyen eset .

GForce
A fórum legalja
graphgraph
felhasználó kilépve
Konkrétan a Little Devil Wing-ről van szó ami az a lila szárny. Ezt a szárny jelen pillanatban senkinek nem ad bónuszt a bug miatt. Mivel ugyanannyiba kerül és ugyanaz az upgradelő ékszerrel lehet fejleszteni ez biztos, hogy nem direkt így van. A tárgy neve mögött látom a (+4)-et szóval az upgrade is sikeres volt. A Frogster elismerte, hogy ez bug, ezen a linken el is olvashatod.

De akkor is bosszant a dolog, mert a +% exp-tp rate és a +%magic find jelen pillanatban nekem nem jár míg másoknak (akik ugyanennyi fizettek) azoknak igen. Ergo az ő hibájuk miatt hátrányban vagyok más ugyanannyit fizető játékossal szemben.

FelOldal: 1
Moderátorok: Moonline, Vamp, , GForce