|
|
|
Lords of the Blood 2 éve, 3 hónapja
|
|
|
Guildot alapítani olyan jó . :)))
Tegnap este megalakultunk.
Szeretnénk egy kicsi (max 15 fős ) , de ütőképes csapatot kialakítani.
Távlati terveink: kis questelgetés mondjuk már nem sok van hátra , és insta insta insta . (a guild szint és a kastély csak sokadlagos tényező , mert jelentősége abszolute nincsen)
Várjuk mindenki jelentkezését, akit érdekel a dolog .
A szint követelmény 40 +
Jelentkezni
Lorddiamond -nál
Electrik -nél
lehet egyenlőre.
|
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2009-10-22 11:18 : ElectriK.
This is of the end of the beautiful friendship
|
|
|
|
Válasz: Lords of the Blood 2 éve, 3 hónapja
|
|
|
Sziasztok!
Nos valóban pár napja megalakultunk, és bizony szépen lassan növekszünk, de még közel sincs betöltve minden hely . Éppen ezért várjuk mindazok jelentkezését a játékban akik , szeretik a kihívást, nem ijednek meg a saját árnyékuktól, szeretnének egy vidám közösség tagjai lenni, és szivesen fogadják ha segíteni szeretnénk nekik. Ha érzel magadban késztetést arra,hogy a tagjaink közé tartozz, keress minket a játékban, vagy akár itt is reagálhatsz és majd mi megkeresünk. Mert megtalálunk az tuti ;)
Akiket keress bármilyen okból kifolyólag:
Electrik
LordDiamond
Addig is mindenkinek jó játékot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Én ezt a leírást roppantul érdekesnek találom.
Különösen ez tetszik: "Mert megtalálunk az tuti." :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Igen szépen fejlődtök majd:)
És pár hónap és titeket is lesz..nak majd:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sziasztok.
Nos a fejlődés mindaddig töretlen, amíg a klánban lévők képesek egymásért, és önmagukért összefogni,megtalálni a megfelelő egyensúlyt a közös érdek és az egyéni érdek között. És hidd el, nem is nehéz megtalálni :)
És ha pár hónap múlva, majd az addig gyüjtögetett salakanyagmennyiség ránkzúdul, nos addigra már nem fog megrogyni a klán alatta, hiszen addigra már össze lesz annyira kovácsolódva, hogy lazán kimosakodjon belőle, és ne vegye figyelembe ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lord írta:
Sziasztok.
Nos a fejlődés mindaddig töretlen, amíg a klánban lévők képesek egymásért, és önmagukért összefogni,megtalálni a megfelelő egyensúlyt a közös érdek és az egyéni érdek között. És hidd el, nem is nehéz megtalálni :)
Valóban nem nehéz megtalálni az egyensúlyt, és addig nincs is baj vele, amíg úgy ítéled meg, hogy minden jól megy. De ha jelentkeznek az első gondok, és jelentkezni fognak, efelől ne legyen kétsége senkinek, nos akkor szépen lassan és biztosan az egyéni érdek kerekedik majd felül, a "semmi és senki nem számít, csak nekem legyen jó" hozzáállás. Sajnos, ez a tapasztalatom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Perla
Szívemből szóltál!:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Látom Lord Te találtál máris 2 hódolót :)))
Nem hiszem hogy sokat tévednék , ha azt mondanám , hogy mindkettőjük ARANY*** -os.
(Ezért a 2 beszólásért kár volt új nick-eket regisztrálni)
Ne áruljunk zsákbamacskát ,tessék odaírni az IGN -t is.
|
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2009-10-26 08:58 : ElectriK.
This is of the end of the beautiful friendship
|
atua
Matuzsálem
Hozzászólás: 274
|
|
|
|
ha már meg lettünk szólítva... egyébként Aranysas és nem ARANY***...;)
ign: tankcsapda, a másik két nick nem tudom kihez tartozik, ingame nincsenek ilyen karik nálunk...
nekem személy szerint lorddal sosem volt problémám, a guildünk egyik alapembere volt, akire szinte mindig lehetett számítani...
viszont ez a hirtelen jött, szó nélküli klánelhagyás nekem nagyon furcsa volt... úgy gondolom, bármi is volt az oka, a tagok nagyrésze megérdemelt volna legalább egy pár soros magyarázatot... akár annyit, hogy k@pjuk be, vagy hogy továbblép, mert már ennek nincs értelme, stb...
persze messzemenő következtetést én ebből sem vonok le, mert biztos ennek is megvolt az oka, csak még egyszer mondom, nekem ez furcsán jött ki...
egyébként pedig sok sikert az új guildetekhez!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akkor én rakok rendet ha már nem megy... Az ide nem illő üzeneteket töröltem, Vadász nevű accountot töröltem fórumszabályzat megszegés miatt(IP címét viszon megtartottam az esetleges újrareg ellen...). atua teljesen korrekt üzenete (ami itt fog maradni tanulságnak) után nem szeretnék sem ebben sem más topicban ehhez hasonló megnyilvánulásokat látni...
ui.:egyik szemem sír, a másik nevet. mert szerencsére nagyon kevesen láttátok az üzeneteket, de sír mert ha vannak páran akiknek látniuk kellett volna...
Megértéseteket köszönöm:
GForce
|
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2009-10-26 20:22 : .
Ha segíteni akarsz nekem, akkor katt ide: Köszönöm
|
|