|
|
|
Válasz: Lords of the Blood 10 hónapja
|
|
|
ElectriK írta::
"De legalább ezt akkor tetted volna mikor online -k vagyunk"
Ebben igazat adok neked ElectriK,de tudod ezt az Aranysas klán is elmondhatta volna Lord-ról mikor tölünk kilépett.
Sunyi módon éjszaka tette mikor kb 2-3 ember volt online (de lehet még sokat is mondok). Elsem köszönt senkitöl sem és még üzit sem hagyott csak lelépett.
Ladybabi
|
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2009-11-08 09:35 : HopeKeeper.Indok: idézőjel
|
|
|
|
|
|
|
Kedves HopeKeeper / Ladybabi !
Kizárólag azért hagyom itt az üzenetedet mert látom, hogy friss tag vagy 1 hozzászólással. Ebből annó itt hatalmas vita volt, kb 15-20 üzenetet töröltem azért mert itt folyt az "anyázás". Speciel ingame elég közelről vágom a sztorit, szóval nagyon szépen megkérlek Téged is, a továbbiakban hanyagold az ehhez a témához kapcsolódó tartalmakat. Egyszer már lezártam a vitát, egy Aranysas-os user-t pedig bannoltam is a vita végett. Ez nem leszúrás, csak ennek az esetnek már legalább 3 hete vége.
Kérlek lépjünk túl rajta.
Megértéseteket Köszönöm:
GForce
|
|
|
|
Magánüzenetekben kérlek ne kérjetek segítséget. Erre szolgál a fórum.
|
|
|
|
|
|
|
Szia GForce!
Azért nem kell itt hagyni az üzimet mert friss tag vagyok...ha kedved van ugyis törlöd.
Tudtommal "anyázni" nem "anyáztam". Nem is áll szándékomban.
Lehet,hogy itt vége van ennek az esetnek,de.....és itt szokták volt mondani,hogyha hallgattam volna bölcs maradtam volna.
Ha ugy tartod jónak hát bannolj,de legalább leirtam amit szerettem volna és remélem sokan olvasták a többi klánból is.
Mielött még bármire is gondolnál most sem "anyáztam" ;)
Mély tisztelettel: Lady...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kedves HopeKeeper / Ladybabi !
Úgylátom nem értetted meg a mondanivalóm lényegét. Abszolút nem látom problémának, hogy leírtad véleményedet, (hisz ezért is hagytam ott), csupán felvázoltam azt a helyzetet amiről lemaradtál (utalás arra hogy friss vagy). Elég sok bosszúságot okozott nekem ez a téma (nagyon sok privát üzenetet kaptam) és rám maradt az ún. "igazságszolgáltatás" legalábbis itt a fórumon.
Csupán megkértelek, hogy a témát innentől jegeljük, mert se nem tesz jó az adott guild megítélésének, és csak felesleges feszültséget kelthet a fórumozok között. Ha Te úgy érzed, hogy az előbbi üzenetem fenyegetés volt, hogy bannolhatlak az üzenetért, sajnálom. Szerintem sokkal jobb volt, hogy ezt írtam mintsemhogy, annyit "TÉMA LEZÁRVA". Amint lejjebb olvashatod, leírtam miért marad az üzenet, és ebből következetesen ez a beszélgetés is marad, az újabb tagok vagy akik lemaradtak a "balhéról" tudják mi volt előzőleg.
És nem áll szándékomban bannolni sem, hiszen rosszat nem tettél. Azért fórum ez a fórum, hogy mindenki leírhassa véleményét kultúlált módon. Ennek aki nem tesz eleget, arra pedig igenis büntetés vár.
Egy szavam nem lett volna akkor ha a balhéban résztvevő egyedek kúltúrált, emberhez méltóan fejtik ki véleményüket. Nem így volt, véget ért, spongyát rá, ettől független az oldal szerkesztői nem kívánják a további esetleges nézeteltéréseket.
Amennyiben Te mégis úgy gondolod, hogy az én megjegyzésem sertő volt a számodra, most kérek elnézést.
Száz szónak is egy a vége, ennek az esetnek vége, nincs többé. Amennyiben mégis problémád van régi guildtagoddal, hívd ki duelre, kérdezd meg ingame, vagy akár itt u2u-ban, ahol ez a többi fórumozót, nem zavarja. (mert az első bejegyzésed valakiket zavart, akik névtelenségüket kérve kerestek fel engem)
Megértéseted köszönöm:
tengermély hódolattal: GForce
|
|
|
|
Utolsó szerkesztés: 2009-11-10 15:43 : GForce.
|
|
|
|
|
|
|
Szép jó napot mindenkinek.
Úgy érzem e témában elöször és egyben utoljára is meg kell,hogy nyilvánuljak,ha már meg lettem szólítva. És utánna magam is erősen kérem moderátorunkat Gforce-t,hogy a késöbbiekben minden olyan hozzászólást ami nem kapcsólodik a Lords Of The Blood klán konkrét dolgaihoz azt legyen szives, nemre,korra való tekintet nélkül törölje. Ezt előre is köszönöm,mert ez a topic a klánról, szól akinek pedig elrendeznivalója vagy problémája van velem ,az a fent említett módokon rendezze.
Kedves Lady!
Talán egyike vagy azoknak akik tudják,hogy a munkámból adódóan rendszertelenül dolgozok éppen ezért a játékban való jelenlétem kezdete kiszámíthatatlan. Akkor este/éjszaka voltam online, és mivel kéthetes gondolkodás után meghoztam egy döntést, amit megbeszéltem a szintén online lévő klánvezér Laraxxal, elhagytam a klánt. Elmondtam az okokat és az érveimet, megválaszoltam neki a kérdéseire. Majd egy virtuális kézfogás után a legnagyobb békességben kivántunk egymásnak jó éjszakát. És akkor írtam neki egy üzenetet amit megkértem,hogy adjon át a klánnak.Eljött a másnap délelött amikor is ventrin többek között Neked is elmondtam a távozásom okait,szintén megválaszoltam a kérdéseitekre, és kitartottam a döntésem mellett , majd a beszélgetés végén sok szerencsét kivántam nektek a továbbiakban, és elköszöntem.
Szóval az első kommented ami nékülöz bármiféle igazságtartalmat (annyit mindössze,hogy éjszaka távoztam) az nem más mint, alaptalan vádaskodás ami csak azt a célt szolgálja, hogy mások akik rendszeresebben olvassák ezt a fórumot képet alakíthassanak ki valakiröl akivel talán még késöbbiekben lesz szerencséjük vagy balszerencséjük a játékban találkozni. De annyira azért ismerlek,hogy tudjam ez várható volt Tőled. Nincs semmi baj, majd elmúlik.És most kezdhetném én is a sárdobálást, de nem teszem , pedig te is tudod,hogy lenne mit, de nem fogom megtenni sem itt ,sem az Aranysas klán topicjában. Én alkalmazom azt a mondást amit te is említettél és értelmezned kellett volna. Hallgatok és talán bölcs maradok/leszek. Foglalkozzunk azzal amiröl ez az oldal is szól, magával a játékkal, ha problémád van a továbbiakban kérlek keress meg privát üzenetben, akár itt akár a játékban. Köszönöm. És őszintén kívánok neked és rajtad keresztül az Aranysas klán minden tagjának sok sikert, és egyenletes fejlődést.
További jó játékot mindenkinek.
LordDiamond
u.i. Visszaolvasva amit írtam, a helyesírási hibák tömkelegének javításán túl, az is feltünt, semmiféle egyenértékű vagy esetleg erősebb jelzőt nem használtam a lesunyiságozásomra. Peace!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szerény véleményem szerint nem volt azért olyan vészes a dolog, egyedül nekem volt egy vitatható hozzászólásom, amit még Gforce közbelépése előtt töröltem.
A továbbiakban nem szándékozom rontani itt a levegőt és borzolni a kedélyeket, ezért most megragadom az alkalmat, hogy sikeres, jó játékot és klánépítést kívánjak minden kedves tagnak. Ebből nem lehet baj.
Legyen ez a Lords of the Blood klán még nagyobb és sikeresebb, mint az első volt!
Sziasztok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Megy ez srácok szépen is!
akkor itt a vonal:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
innentől csak olyan hsz-eket szeretnék látni, hogy "megöltem az ant queen-t szólóban, három staff of admi esett egy loot-ban, megnyertem egy 6v6-os arénát úgy h a többi user aludt" és így tovább. Jó játékot, jó fejlődést mindenkinek!
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Lords of the Blood 4 hónapja, 2 hete
|
|
|
Ma este Guild háború, remélem olyan sikeres lesz mint a legutóbbi:)
|
|
|
|
Siochain / Lords of the Blood - Scout (59) / Mage (57)
|
|
|
|
Válasz: Lords of the Blood 1 hónap, 1 hét
|
|
|
Ristu,
Üzenet a Guild honlapján. Légy szíves reagálni rá. Köszönöm.
Boglarka
|
|
|
|
Siochain / Lords of the Blood - Scout (59) / Mage (57)
|
atua
Matuzsálem
Hozzászólás: 236
|
|
Válasz: Lords of the Blood 1 hónap, 1 hét
|
|
|
Boglarka írta::
Guild honlapján
vki dobna egy linket? mindig elfelejtem kimásolni az url-t...
|
|
|
|
|
|