fooldalforumkapcsolatleirasletolt
Üdvözlet, Vendég
Bejelentkezés vagy Regisztráció.    Elfelejtettük a jelszót?
LeOldal: 1
TÉMAKÖR: Account suspended
Puli
Friss fórumozó
Hozzászólás: 3
graphgraph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Account suspended 1 év, 5 hónapja Karma: 0
Elképesztő mennyire lesz.....ják az embert!
2 hete befagyasztották az accomat. Semmilyen szabályt nem szegtem meg, nem csináltam semmi rosszat! Volt egy permanent mount-om és elég rövid idő alatt felküzdöttem magam 42/30ig.
Azóta írogatok a supportnak de még értelmes válaszra se méltattak. Magyarázat nincs! Azt mondták forduljak a US Supporthoz, akik visszairányítottak az EU supporthoz hogy nem US szerverre vagyok beregisztrálva! Ami nyilvánvaló mivel azt is írtam hogy en/eu region-t választottam a telepítésnél de olyan hülyék hogy nem értik meg.
Be kellett regelnem újra az oldalra mivelt az előzővel nem tudtam írni a supportnak mert azt írta ki hogy nincs is ilyen felhasználó. A support meg azt írta hogy addig nem tud csinálni semmit amíg nem arról a accról írok amivel a problémám van. Megint át akartak dobni a US supportnak és mindig csak lezárják az ügyemet.
Legalább néznének utána hogy mi volt az oka annak hogy egyik napról a másikra nem tudok belépni.
A magyarázat a minimum még ha nem is kapom vissza. Legalább tudnám hogy miért!!!!!!
Most már válaszra se méltatnak. Az utolsó 4 napban csak Auto-Response-t kaptam, pedig annyi ticket-et nyitottam hogy regény lehetne belőle kiadni!
Szóval csesznek rám!!!
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? Már a fogyasztóvédelemet is megemlítettem mert ugye real money is van a dologban! De arra se reagáltak semmit!
Valami ötlet?

Köszi

Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
atua
Matuzsálem
Hozzászólás: 274
graphgraph
Válasz: Account suspended 1 év, 5 hónapja Karma: -4
részvétem, a supportról nekem is elég lehangoló a véleményem...

de mást nem nagyon tudsz csinálni, minthogy zaklatod őket... esetleg kiugrasz kölnbe és rájuk borítod a standot...

Utolsó szerkesztés: 2010-08-18 09:16 : atua.
P/K/R 62/61/<50
Puli
Friss fórumozó
graphgraph
Válasz: Account suspended 1 év, 5 hónapja Karma: 0
Ha arra járok lehet hogy megteszem:D

csukadabra
Friss fórumozó
graphgraph
Válasz: Account suspended 1 év, 5 hónapja Karma: 0
Sziasztok ugyan ez a szitú nálam is már több levelet is írtam nekik de semmi érdemleges :( ACCOUNT SUSPENDED......) de tudni kell hogy engem előtte feltőrtek kis gyerek játszott a játékosommal , írtam nekik hogy Help me most meg már én sem tudom tolni a gamet a guild társak is segítettek infó-val de semmi:(

Lolazen
Friss fórumozó
Hozzászólás: 4
graphgraph
Nem: Nő Hely: Gárdony, Székesfehérvár
Válasz: Account suspended 1 év, 4 hónapja Karma: -1
Sziasztok!

Velem is ugyanez a helyzet, engem 2 napja függesztek fel, (ACCOUNT SUSPENDED) azóta nem tudok felmenni, és az én accoutomat is feltröték, egy nap máshol ébredt a kari mint ahol hagytam, Írtam a supportnak nemegyszer, de csak automatikus válasz jön vissza, amiből nem lehet leszűrni semmit. A karim 55-ösnél jár, és a világ legjobb guildjében tag, barátaim is vannak fennt. Nem tudom mit lehetne tenni, nem túl bíztató az amit írtatok.

Arra kérlek titeket ha bármi változás történik, és a suspended valahogy megoldódik, írjátok meg: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

én is ugyanezt fogom tenni, de egyszerűen felháborító hogy mást nem tudok csinálni

Reményekkel, üdv: Lola

Lolazen
Friss fórumozó
Hozzászólás: 4
graphgraph
Nem: Nő Hely: Gárdony, Székesfehérvár
Válasz: Account suspended 1 év, 4 hónapja Karma: -1
Hello!

Még annyi lenne a kérdésem hogy van-e bárki akinek ez a kérdés már megoldódott?
Ha igen, légyszi írjatok.

Köszi

üdv: Lola

FelOldal: 1
Moderátorok: Moonline, Vamp, , GForce