fooldalforumkapcsolatleirasletolt
Üdvözlet, Vendég
Bejelentkezés vagy Regisztráció.    Elfelejtettük a jelszót?

Klánháborúk - Várostrom
(1 megtekintés) (1) vendég
LeOldal: 1234
TÉMAKÖR: Klánháborúk - Várostrom
Boglarka
Champion of Runes of Magic Hungary
Hozzászólás: 107
graphgraph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Hely: Budapest
Klánháborúk - Várostrom 1 év, 11 hónapja Karma: 2
Sziasztok.

Ezt a témakört azért hoztam létre, hogy megvitassuk a Klánokkal folytatott háborúk tapasztalatait, a várak sebezhető pontjait, ostrom alatti védekezési stratégiát.

:-)

Siochain / Lords of the Blood - Scout 67 / Mage 62 / Priest 64 Fantasy Count
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
Boglarka
graphgraph
Válasz: Klánháborúk - Várostrom 1 év, 11 hónapja Karma: 2
Intro

Huhh. Nem semmi lesz... (Megtekintettem az Intro-t) Továbbra is fent tartom azon elképzelésemet, hogy egy kicsit összébb kellene fogni a Magyarokat. Szerintetek lesz lehetőség arra, hogy az egyik klán besegítsen egy másiknak várostromkor?

Üdv:

Boglarka

GForce
A fórum legalja
Hozzászólás: 346
graphgraph
felhasználó kilépve
Nem: Férfi Runes of Magic Hungary sleepyt@freemail.hu Hely: Székesfehérvár Születésnap: 03/06
Válasz: Klánháborúk - Várostrom 1 év, 11 hónapja Karma: 19
Én a Siochain-en játszottam, de akkor még a nagyobb klánok között elég nagy volt a sárdobálás és szitkozódás... Remélem már jobb a helyzet.

Ha segíteni akarsz nekem, akkor katt ide: Köszönöm
Vamp
Adminisztrátor
Hozzászólás: 203
graphgraph
Válasz: Klánháborúk - Várostrom 1 év, 11 hónapja Karma: 9
Boglarka írta::
Intro

Huhh. Nem semmi lesz... (Megtekintettem az Intro-t) Továbbra is fent tartom azon elképzelésemet, hogy egy kicsit összébb kellene fogni a Magyarokat. Szerintetek lesz lehetőség arra, hogy az egyik klán besegítsen egy másiknak várostromkor?

Üdv:

Boglarka

Nem hiszem hogy van ra lehetoseg, nem tamogatja a jatek a nemzeteket (nations) meg...

Amugy kemeny csatak varhatoak az biztos, max 300-an vehetnek reszt az ossznepi hirigben :D

Runes of Magic Hungary Admin
atua
Matuzsálem
Hozzászólás: 274
graphgraph
Válasz: Klánháborúk - Várostrom 1 év, 11 hónapja Karma: -4
én nem igazán tudom ezt az egészet elképzelni... guild és guild között akkora különbségek vannak, hogy minimális esélyét látom a kiegyenlített küzdelmeknek...
az meg szépen hangzik, hogy 300 ember vehet részt benne, de most 120 vagy 130 fő egy guild maximális létszáma... illetve kíváncsi lennék, hány olyan gulid van, ahol egyszerre akár százan is online vannak és ebből mindenki részt is venne egy ilyen csatában...
szal ha úgy adódik, biztos kipróbálom a dolgot, de nem hinném, hogy bizonyos klánok esetében ezt nagyon erőltetni kellene...

edit:
ja, majd elfelejtettem... 300 karakternél és egy valag ostromgépnél mekkora lesz a lag?

Utolsó szerkesztés: 2010-03-10 18:57 : atua.
P/K/R 62/61/<50
Boglarka
graphgraph
Válasz: Klánháborúk - Várostrom 1 év, 11 hónapja Karma: 2
A Lag valóban nagy problémát okozhat, kíváncsi leszek az ilyen típusú küzdelmeknél hasonló megoldást találnak-e majd mint a nagyobb városokban.

Más:

Abban az esetben, ha nem lenne lehetőség a védelem idejére összevonni a guild-okat, működhet egy „kiskapu” megoldás:
Az ismerős, baráti klánok a nagyobb külső nyomás hatására háborús szövetséget kötnek egymással, persze csak szóban. E szövetség tartalmazhatná, hogy az ostrom idejére a meg nem támadott klán katonákat „kölcsönözne” a megtámadottnak. Ha nem működik a már ismert party opció, akkor megoldásként szolgálhatna az, hogy addig a harcosok kilépnek a régi guildból, és belépnek az ostrom alatt állóba… Tudom, ehhez igen szoros kapcsolat kell két csapat között. Ez oda-vissza kellene, hogy megvalósuljon. De működhet…

sztem :-)

GForce
A fórum legalja
Hozzászólás: 346
graphgraph
felhasználó kilépve
Nem: Férfi Runes of Magic Hungary sleepyt@freemail.hu Hely: Székesfehérvár Születésnap: 03/06
Válasz: Klánháborúk - Várostrom 1 év, 11 hónapja Karma: 19
Hát srácok, nekem van tapasztalatom ekkora jellegű csapatos pvp-kben, valóigaz más mmo-ban. Szerintem csak a csoportosításon múlik minden, mert mindenkinek nyerni szeretne. Ergo akivel egy csapatba kerülsz úgyis együtt fogsz harcolni. Ha pedig itt személyes ellentéteket előveszed hamar vízszintes helyzetben találod magad. Amúgy a csapatos pvp-re igen kíváncsi leszek...

Ha segíteni akarsz nekem, akkor katt ide: Köszönöm
Boglarka
graphgraph
Válasz: Klánháborúk - Várostrom 1 év, 9 hónapja Karma: 2
Sziasztok.

Tegnap megpróbáltam belépni egy várostromba... Azért írom, hogy "megpróbáltam" mert kb. 10-12 szer dobott le a szerver. Egyszer sikerült belépnem, rettentő LAG volt az eredmény, majd miután levánszorogtam a Vár előtti hídig, ismételten kidobott. A Klántársak is hasonló módon jártak. :-(

Ez így ebben a formában elég gáz, remélem májusra felturbózzák a szervereket.

Üdv:

Bogi

Vamp
Adminisztrátor
Hozzászólás: 203
graphgraph
Válasz: Klánháborúk - Várostrom 1 év, 9 hónapja Karma: 9
Irtózatos flame megy a klánháborúval kapcsolatban a hiv. forumon is. Irtózat bugos, reméljuk hogy csak a beta miatt.

Runes of Magic Hungary Admin
LightKing
Szakértõ fórumozó
Hozzászólás: 98
graphgraph
Válasz: Klánháborúk - Várostrom 1 év, 9 hónapja Karma: -3
Mindenki az reméli h amiatt, de szerintem nem...Sajnos még elég sok bug van a játékba és ha azokat nem tudták kijavítani ez sem fog nekik menni .:( Bár én örülnék ha nem így lenn...:)

FelOldal: 1234
Moderátorok: Moonline, Vamp, , GForce