fooldalforumkapcsolatleirasletolt
Üdvözlet, Vendég
Bejelentkezés vagy Regisztráció.    Elfelejtettük a jelszót?
LeOldal: 1
TÉMAKÖR: war + könyvtár
atua
Matuzsálem
Hozzászólás: 274
graphgraph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
war + könyvtár 1 év, 8 hónapja Karma: -4
1. itt a chapter 3 és a war továbbra is játszhatatlan... várható még a 4. vagy 5. fejezet előtt, hogy játszható lesz?

2. a könyvtárból folyamatosan kidob a játék 10 percenként... ez bug vagy feature? ha bug, mikor lesz javítva?

P/K/R 62/61/<50
Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
atua
Matuzsálem
Hozzászólás: 274
graphgraph
Válasz: war + könyvtár 1 év, 5 hónapja Karma: -4
1. a war már egész jól működik a korábbihoz képest, értsd, bárki be tud lépni a harcba... viszont bugok még mindig vannak, illetve a pontrendszer csapnivaló, a nulla pontos klánok között akár ég és föld is lehet a különbség...

2. a könyvtár továbbra is kidobál, ergo magasról tesznek a userek fejére a fejlesztők...

bár gondolom, ezek már nem lesznek a kiadó felé továbbítva...

P/K/R 62/61/<50
GForce
A fórum legalja
Hozzászólás: 346
graphgraph
felhasználó kilépve
Nem: Férfi Runes of Magic Hungary sleepyt@freemail.hu Hely: Székesfehérvár Születésnap: 03/06
Válasz: war + könyvtár 1 év, 5 hónapja Karma: 19
A war-al nekem jó tapasztalataim vannak, kivétel ezalól a sorsolás, mert az fertelmes. A lehető legegyszerűbb a pattack+mattack aranyának összehasonlítása a guildeknél és talán sokkal kiegyensúlyozottabbak lennének a csaták. A war-ban még a jutalomrendszert sem értem, ha valaki tud valami leírást megköszönném, ha linkelné.

A könyvtár pedig egy érdekes dolog. Nekem semmi gondom vele (és még pár embernek akikkel beszélgettem), de a guildbe sokaknak nem működik és kidobálja őket.

Ha segíteni akarsz nekem, akkor katt ide: Köszönöm
ristu
Matuzsálem
Hozzászólás: 283
graphgraph
Nem: Férfi Hely: Pécs Születésnap: 06/04
Válasz: war + könyvtár 1 év, 5 hónapja Karma: 6
A mi klánunkban mindenkit kidob 10 perc után és azóta csinálja amióta a klánháborút berakták.
Szerverkarbantartás után addig lehet deptezni amíg az aznapi klánháború le nem zajlik utána megint kidob 10 perc után.
A sorsolás meg enyhén fogalmazva se jó, utolsó klánellenfelünk a free volt 31 fővel akik közül mind erősebbek voltak nálunk. Mi 10en mentünk volna ellenük de a vár tetején vártuk ki a csata végét.

A supportnak meg felesleges írni mert csak azt a bizonyos "kedves tőled hogy írtál nekünk" üzenetet kapod.
Én már visszasírom azt az időt amikor még csak 50 volt a maximum szint akkor még játszhatóbb volt.

Warrior 67/ Rouge 53/knight 50
Lords of the Blood
Druid 62/ Scout 47
Lords of the Blood
FelOldal: 1
Moderátorok: Moonline, Vamp, , GForce