fooldalforumkapcsolatleirasletolt
Megjegyzés
  • Vendégként nem küldhető be hozzászólás.
  • Megnézheti a fórumot, de csak a regisztrált felhasználók küldhetnek be hozzászólást.
Üdvözlet, Vendég
Bejelentkezés vagy Regisztráció.    Elfelejtettük a jelszót?
LeOldal: 1
TÉMAKÖR: Karma
Tomi
Kezdõ fórumozó
Hozzászólás: 23
graphgraph
felhasználó kilépve Kattintsunk ide a felhasználói profil megtekintéséhez
Karma 2 éve, 4 hónapja Karma: -12
Sziasztok!

Töredelmes valamással kell hogy kezdjem..tudom...de nehéz elkezdeni..tudom hogy néha butaágokat írok való igaz...sajnálom.....LOL...sorry...de azér ezt én se vártam volna...-10 karma...vagy mégtöbb - ban...egy kis több elfogadást...kérlek titeket...én is ember vagyok... én is sok embernél láttem már hüjeségeket...bocsánat...de azért ennyire kisemmizni ..pedig írtam jókat is ...de az úgylátszik nem érdekel senkit....talán lehetne engedni ebből a rendszerből...0-ról kezdeni...egykis pozitív hozzáállást tanusítani...kérlek titeketlol...plese...értsetek meg ...tudjátok milyen rossz ez nekem...meg igérem hogy ezentúl jobakat fogok írni.

Hűséges olvasótok és írótok:Tomi

Romozni Romozni.......
A témakör lezárva.
pernahajder
Friss fórumozó
Hozzászólás: 18
graphgraph
Válasz: Karma 2 éve, 4 hónapja Karma: 3
19 hozzászólásból -9 karmát összeszedni az nem semmi :)

A témakör lezárva.
GForce
A fórum legalja
Hozzászólás: 346
graphgraph
felhasználó kilépve
Nem: Férfi Runes of Magic Hungary sleepyt@freemail.hu Hely: Székesfehérvár Születésnap: 03/06
Válasz: Karma 2 éve, 4 hónapja Karma: 19
Kedves Tomi!

Karmát nem az adminok adják hanem az olvasók. Ha 19 hozzászólásból -10es a karmád az nem véletlen. Először is fórum szabályzat: magyarul beszélj! (sorry, pls stb.stb.), minden második mondatod LOL, ez azt jelenti hogy "hangosan kinevet",nem pedig azt, hogy valami vicces, abszolút rosszul használod. Harmadik a helyesírás. Kismillió helyesírás ellenőrző plugin van mindenféle böngészőhöz. Ha már nem tudsz helyesen írni, legalább ezeket használd. Végül nem lehet nulláról indítani a karmádat, próbálj változtatni, a jövőbeli hozzászólásaidat abban a szellemben írd, hogy segíteni akarsz. Ha mindent jól csinálsz hamar pozitív lehet a karmád.
De amennyiben az eddigiekhez hasonló hozzászólásokat írsz véleményem szerint ne várj mást.

Ne feledd a karmát az olvasók alakítják saját megítélésük szerint.

Utolsó szerkesztés: 2009-09-26 23:30 : .
Ha segíteni akarsz nekem, akkor katt ide: Köszönöm
A témakör lezárva.
Tomika
Kezdõ fórumozó
Hozzászólás: 27
graphgraph
Nem: Férfi aiontomi@windowslive.com Hely: Orosháza Születésnap: 04/10
Válasz: Karma 1 év, 7 hónapja Karma: -29
Szegény én hát ide süllyedtél!!!!!!!!(hogy lettem én kezdő fórumozó?????????).Na mindeggy.

u.i:A valamelyik moderátor léci szeggye mert halálra röhögöm magam.Bocsi ez az előző prófilom léci valamelyik moderátor törölje. Köszi:Tomi

u.i 2.:Az előző profilomat is!!!!

Utolsó szerkesztés: 2010-07-10 18:00 : Tomika.
ROMOZNI YOOOOOOOOOOOOOO!!!!Keressetek a ROM-ban.A Siochain szerveren vagyok.Karim Ruggaró.Magyarok tartsunk össze!!!
Nem játszol még????Töltsd le
A témakör lezárva.
Moonline
Moderátor
Hozzászólás: 103
graphgraph
Nem: Férfi Születésnap: 06/23
Válasz: Karma 1 év, 7 hónapja Karma: 8
Ha csak a karma miatt hoztál létre új profilt, mindjárt ezt fogom törölni...

Az mit jelent hogy "léci,szeggye"? GForce kollega pont erről beszélt..

Utolsó szerkesztés: 2010-07-10 20:29 : Moonline.
A témakör lezárva.
Tomika
Kezdõ fórumozó
Hozzászólás: 27
graphgraph
Nem: Férfi aiontomi@windowslive.com Hely: Orosháza Születésnap: 04/10
Válasz: Karma 1 év, 7 hónapja Karma: -29
Kérlek bocsáss meg.Nem a karma miatt hoztam létre új profilt hanem mert szeretnék új életet kezdeni.Két éve nem játszok.Amikor elősször játszottam olyan kis IZÉ voltam.Tudom hogy megérdemelném hogy kitöröljétek mindkét profilomat de kérlek ne:(.Úgy tetszik a játék és szeretnék fejlődni.)Két évvel ezelőtt még csak 30-as voltam(nem tudtam tovább menni mert nem volt meg a szükséges angoltudásom).De mostmár olyan kedvem van játszani és egyébként baráti körben terjesztem is a játékot.Bocsánt ne haragudj:(

Mégegyszer bocsánat:Tomi

Utolsó szerkesztés: 2010-07-11 11:57 : Tomika.
ROMOZNI YOOOOOOOOOOOOOO!!!!Keressetek a ROM-ban.A Siochain szerveren vagyok.Karim Ruggaró.Magyarok tartsunk össze!!!
Nem játszol még????Töltsd le
A témakör lezárva.
GForce
A fórum legalja
Hozzászólás: 346
graphgraph
felhasználó kilépve
Nem: Férfi Runes of Magic Hungary sleepyt@freemail.hu Hely: Székesfehérvár Születésnap: 03/06
Válasz: Karma 1 év, 7 hónapja Karma: 19
Tomika:

Szerintem alapba ott rontottad el, hogy idejöttél hozzászólni, a régi felhasználód karma állapotához. Ha nem tetted volna, valószínű senkit sem érdekelne... Amúgy furcsállom, hogy a guild jelentkezésnél 1 évet itt meg 2 évet írsz, de mindegy.

Innentől téma lezárva.

Ha segíteni akarsz nekem, akkor katt ide: Köszönöm
A témakör lezárva.
FelOldal: 1
Moderátorok: Moonline, Vamp, , GForce