Ha a RoM nem megy el a gépeden akkor más sem fog. A leg több mostani mmorpg rendszerigénye ugyan ez vagy még komolyabb. A wow meg nem mmo csak egy rakás...
Warrior 67/ Rouge 53/knight 50
Lords of the Blood
Druid 62/ Scout 47
Lords of the Blood
Egy kis segítség:
A gamestar a minap tett közzé egy listát a most futó mmo béta tesztekről, nézelődj ott, hátha találsz valami érdekeset... mellesleg osztom az előttem szóló kollégák nézetét, miszerint ha a RoM nem fut a gépeden LOW minőségben, akkor a többi game sem fog.
A google.hu pedig egyenesen csodákra képes ha beírod a keresőjébe h mmo :)
Macantacht- Knight62/Warrior61-Kerekasztal Guild main tank
Én tudnám ajánlani az Aion - The Tower of Eternityt, ostobaságnak tűnik, de nekem sokkal jobban fut max grafikán a ratyi gépemen, mint a RoM minimumon, pedig az Aion-nak aztán brutális a grafikája. :)
ejnyebejnye de butus voltam
Szerk.: Tudom, önfeledt beszélgetés meg minden, de arra kérlek titeket, hogy privát szervert azért mégse reklámozzatok. Ha már nincs pénzetek eredeti játékra és mégis loptok legalább ne legyetek rá büszkék...
Utolsó szerkesztés: 2010-10-18 14:12 : .Indok: privát szerver reklámozása
hát későnek késő XD de nem baj nekem is fent a gépemen az AION , elég "régóta" játszom már én is vele XD én is ejnyebejnye de butus voltam vagyok fent:) ha többet akarsz tudni válaszolj XD:)
Utolsó szerkesztés: 2010-10-18 14:13 : .Indok: privát szerver reklámozása
Tudom, hogy ez önfeledt beszélgetős topic és annyit beszéltek az aionról amennyit akartok, ha szeretnétek még kasztleírásokat is írhattok, de privát szervereket kérlek titeket NE reklámozzatok még csak említésszinten se!
A Runes of Magic Hungary mélyen elítéli a csalás és (adat)lopás bármilyen formályát és bár nem áll jogunkban/módunkban igazságot szolgáltatni, de fenntartjuk a jogot, hogy bármely felhasználónkat végleges kitiltással is büntessünk, kalóz-játékok/szerverek említése miatt... Mivel nem egy gyakori dologról van szó, hogy a fórumon ilyen történik ezért most, mindenfajta büntetéstől eltekintek (bár a szabályzat egyértelműen kitér a privát szerverek említésére a fórumon) Allan Walker és jani0705 esetében.
Viszont,
töredelmesen kérlek titeket, hogy ha már a illegális szerveren játszatok, akkor legalább ne reklámozzátok.
Megértéseteket köszönöm!
Tengermély tisztelettel: GForce
Ha segíteni akarsz nekem, akkor katt ide: Köszönöm